Blauwestad in RTL4 programma (update: met film)

15 september 2017

Blauwestad heeft het

Zondag 17 september om 15.30 uur zond RTL4 het programma 'Nederland Heeft Het: De Provincies' uit met daarin volop aandacht voor Blauwestad!

Bekijk hier het fragment

Nieuw anker

Nederland heeft het!

In het tv-programma ‘Nederland Heeft Het: De Provincies’ ontdekken twee presentatoren het authentieke Nederland. Per provincie ontdekken zij meer over de geschiedenis, de cultuur en het landschap. Wat hebben onze provincies te bieden voor zowel binnen- als buitenlandse toeristen? Musea, fietstochten, sportieve activiteiten, bierbrouwerijen en niet te vergeten goed eten en streekproducten staan centraal in het programma. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het toerisme maar ook aan het aanbod aan opleiding en scholing, de industrie in de omgeving en bijvoorbeeld de werkgelegenheid.

Zondag is de provincie Groningen aan de beurt. Johan Koopmans (directeur Blauwestad) en Thijs Huisman (watersportondernemer) vertellen de kijker over de mogelijkheden voor toerisme, recreatie en natuurlijk het wonen in Blauwestad. Er zijn prachtige dronebeelden gemaakt van het Oldambtmeer, de woongebieden en tijdens Pura Vida op zaterdagavond. Echt de moeite waard om even te kijken dus!

Deel deze pagina: