Blue eMotion.

De Blue eMotion is een vrijstaande designwoning geschikt voor iedere doelgroep. Het onderscheidende ontwerp sluit naadloos aan bij de omgeving van Blauwestad. De woning is transparant en licht en brengt de natuurbeleving dichterbij. Alle woningen liggen aan het water, in de nabijheid van Strand Zuid en een jachthaven. Er is ruimte voor een eigen aanlegsteiger of haven.

Ontwerpstijl

De strakke moderne vorm straalt rust en eenvoud uit en de natuurlijke materialen dragen bij aan een optimale integratie met de omgeving. Een ontwerpstijl, waarin de optimale balans is gevonden tussen uitstraling, bruikbaarheid en betaalbaarheid. De woningen worden vanuit dit architectonische concept namelijk geheel op maat ontworpen. Bijna alles is mogelijk. De indeling laat zich aanpassen aan uw specifieke wensen en woonstijl. De woning is daarnaast uitzonderlijk energiezuinig en voorzien van diverse comfortabele gemakken zoals vloerverwarming in de gehele woning. Voor sanitair is een stelpost opgenomen, een keuken schaft u zelf aan. Iedere woning wordt volledig op maat gemaakt.

De Blue eMotion is eenvoudig uit te breiden. In de basis heeft de Blue eMotion een totaal woonoppervlak van ruim 100m². De grote living en de ruime woonkeuken bieden een fantastisch wijds uitzicht over de tuin en het water. De woning is erg praktisch door de ruime inpandige bijkeuken met opstelplaats voor een wasmachine en droger. Op de verdieping zijn drie riante slaapkamers gesitueerd met allen ruim zicht op het groen en het water. De ruime badkamer biedt ruimte voor een douche, bad en optioneel tweede toilet.

Kaafijzer.

De woningen zijn gesitueerd aan het Kaafijzer,  een rustige doodlopende weg op een schiereiland in Het Havenkwartier. Deze locatie is bijzonder fraai vanwege de directe ligging aan het water en de nabijheid van Strand Zuid en de jachthaven. Er is ruimte voor 14 woningen. Ze zijn watergericht gesitueerd, waardoor er een directe connectie met het water ontstaat. Elke kavel heeft de mogelijkheid tot het creëren van een eigen haven of aanlegsteiger en staat in directe verbinding met het Oldambtmeer.

Kavelgrootte

De minimale kavelmaat is 534m2. Iedere kavel meet in de basis een breedte van 20m. De diepte varieert in drie maten: 26,7m, 31,7m en 36,7m. U wordt de mogelijkheid geboden om uw kavel uit te breiden per strook van 1m breed tot een maximum van 5m. Dit is alleen mogelijk bij de aankoop van de kavel en vervalt daarna.

U heeft het alleenrecht van gebruik van uw buurkavel. Dit heeft geen meerprijs, maar is opgenomen in de aanbieding van de woning met kavel. U kunt maar liefst 10 jaar gegarandeerd van dit gebruiksrecht genieten. Deze extra kavels zullen een fraaie groene buffer verzorgen tussen de woningen. U mag de kavel daarom niet bebouwen of van schuttingen voorzien. De kavel mag tevens niet voor de stalling van auto’s worden gebruikt. Kavel 3 en 9 hebben geen buurkavel. U kunt tevens uw buurkavel bijkopen tegen een gereduceerd tarief. Dit kooprecht blijft tot 5 jaar na aankoop van uw kavel met villa van kracht.

Aardbevingsbestendig

Ondanks dat Blauwestad nog nimmer door een aardbeving is getroffen, is de woning preventief ontworpen in lijn met internationale maatstaven t.a.v. aardbevingsbestendig bouwen. Hiermee wordt voldaan aan de huidige lokale wet- en regelgeving (prijswijzigingen, vanwege veranderd beleid zijn voorbehouden). Een nieuwe NPR-richtlijn wordt verwacht. Eventuele gevolgen hiervan zijn niet in de prijsaanbieding opgenomen en kunnen de prijs tot moment van definitief overeenkomen beïnvloeden.