triteamgonuts
zondag 4 september 2022 - Strand Zuid

Zwemmen, fietsen en hardlopen voor het goede doel. Dat doen de sportieve deelnemers van Tri Team Go Nuts deze zondag in Blauwestad.

Van 11.00 tot 14.00 uur zullen de triatleten in estafettevorm 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. En dat allemaal om geld op te halen voor het goede doel: leefstijlbegeleiding van mensen met psychische problemen, in samenwerking met de professionals van Lentis Winschoten.

Meedoen?

Dat kan als teamlid (individueel en in estafettevorm), en als donateur of sponsor. Inschrijven kan tot 26 augustus via http://www.triteamgonuts.nl/

Over Tri Team Go Nuts.

Tri Team Go Nuts is in de zomer van 2016 ontstaan als vriendengroep in de begeleiding van een door kanker getroffen teamlid. In het moeilijke eerste jaar na genezing koos het team samen voor een gezond en stevig doel: een Ironman 70.3 (halve triatlon) in Zell am See. Het doel werd gehaald en het team raakte nog meer overtuigd van het belang van beweging voor een gezond leven. Daarom willen ze zich (sportief) blijven inzetten voor het goede doel. Het is de derde keer dat het team een achtste triatlon in Blauwestad organiseert.