Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Wynedasingel en Nessesingel
Status
Te koop
Prijs
Vanaf € 479.000
Perceeloppervlakte
vanaf 290 tot 500 m²
Bestemming
Wonen
Woning type
Vrijstaand
Eigenaar
Provincie Groningen
Aanlegmogelijkheid
Geen steiger / insteekhaven aanwezig

Wonen in de karakteristieke sfeer van de jaren dertig, met het comfort van nu? Dat kan aan de Berlage Singels. Hier worden 31 royale en zeer energiezuinige eengezinswoningen gebouwd. Met verschillende kenmerken van de Amsterdamse School wordt deze nieuwe wijk in Blauwestad en echte blikvanger.

Verschillende woningtypen

Er zijn vier woningtypen, verschillend in dak­opbouw en uitbouw. Zowel vrijstaand als twee-onder-een-kap, met een woonoppervlak tussen de 150 en 190 m2 en een minimale kavelgrootte van 290 m2. Sommige woningen liggen direct aan vaarwater, andere woningen zijn van het water gescheiden door slechts een weg.

Elke woning is energiezuinig en voldoet aan de meest recente BENG-normen. De woning wordt gebouwd conform alle moderne bouw-, milieu- en isolatie-eisen, wat voordeel oplevert met het oog op energieverbruik en stookkosten. Verder zijn alle woningen ook aan te passen naar een levensloopbestendige indeling.

Veel groen

Ook aan de openbare ruimte wordt veel aandacht besteed. Met brede groenstroken en veel aanplant van bomen wordt dit een heerlijke plek om te wonen.

De generaal

 

Interieur impressie

Generaal

De Generaal is de meest bijzondere woning van de Berlage Ssingels. In tegenstelling tot de andere woningen in het project heeft de Generaal een plat dak en is het de meest ruime woning, met in de basis rond de 190 m2 gebruiksoppervlakte. Deze exclusieve woning is in Amsterdamse School stijl gebouwd en valt gelijk op in de wijk. De woning heeft veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties, waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.  Er komen vier van deze specials.

De kolonel

De Kolonel heeft een karakteristieke uitbouw over alle verdiepingen. Ook zijn er veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties, waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

De Majoor

De Majoor is een riante vrijstaande woning met een klassieke uitstraling. De vrije doorkijk in de gehele woning zorgt voor een gevoel van luxe en sfeer. Naast de kenmerkende overstekken van de jaren dertig heeft deze woning een uniek en onderscheidend zadeldak. De Majoor heeft veel uitbreidingsmogelijkheden en indelingsopties, waarmee de woning naar wens aangepast kan worden. De tweede verdieping heeft voldoende ruimte om eventuele extra slaapkamers of een hobbyruimte te realiseren.

Luitenant en Kapitein

De Kapitein en de Luitenant zijn de twee-onder-een-kap woningen. De Kapitein heeft een langskap, de Luitenant een dwarskap. De begane grond van beide woningtypen heeft een ruime en lichte, naar wens verlengbare woonkamer. Aan de achterzijde van de woonkamer zorgen de dubbele openslaande deuren voor een royale lichtinval en een goede verbinding met de achtertuin. Net zoals bij de andere type woningen is de optionele garage ook uit te voeren als slaap-/badkamer, zodat een levensloopbestendige woning gecreëerd wordt. De eerste verdieping heeft standaard drie (slaap)kamers en een complete badkamer. Op de tweede verdieping ligt nog een grote open ruimte die naar wens ingericht kan worden. Ook ligt hier de technische ruimte/wasruimte.

Verkoopinformatie.

Ontwikkeling: Extenzo

Informatie en verkoop:
Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25, 9743 AD  Groningen
050 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Architect: Van Manen En Zwart Architecten