Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Falster
Status
Te koop
Prijs
Vanaf € 619.500 vrij op naam
Perceeloppervlakte
Vanaf 730 m²
Bestemming
Wonen
Gebied
Het Riet
Woning type
Vrijstaand
Aantal slaapkamers
Vanaf 3
Eigenaar
Provincie Groningen

Mijn Schuurwoning.

Wonen op een van de mooiste eilanden van Blauwestad, geïnspireerd door het Scandinavisch wonen: middenin de natuur, aan het water en met gebruik van eerlijke, duurzame en natuurlijke materialen, gasloos en energiezuinig. Dat is het project Falster.

Het plan Falster II/III is een vervolg op het plan Falster I en het plan Misthoorn in Blauwestad van Mijn Schuurwoning. Falster II/III ligt net ten noorden van het plan Falster in woongebied Het Riet en wordt een plan met een rijke variatie aan woningtypen (1 laag met kap of 2 lagen met plat dak), kleuren (zwart, grijs, oranje en rood) en materialen (hout, staal en baksteen). De vogelvlucht geeft al een goede indruk van het plan. De schuurwoningen worden gebouwd op 36 royale kavels. De ruimte die je hier buiten vindt, voel je terug in huis door de vele ramen en hoge plafonds.

Mijn Schuurwoning is een project van RUTGERGIETEMACOM en VdpArchitecten.

Geef zelf vorm aan je woning.

Samen met Mijn Schuurwoning geef je zelf vorm aan je woning. Je kunt kiezen uit 3 woningtypen:

  • Roskilde
  • Lang Kelstrup
  • Bred Kelstrup

Het type Lang Kelstrup bestaat uit 1 laag met kap, komt dwars op het water te staan en heeft 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Het type Bred Kelstrup is hiermee vergelijkbaar, maar komt evenwijdig aan het water te staan. Het type Roskilde bestaat uit 2 lagen met plat dak, heeft zowel beneden als boven 2 slaapkamers en een badkamer en nog eens de mogelijkheid voor een werkkamer extra beneden.

Unieke kwaliteiten van Mijn Schuurwoning:

  • Veel licht in woonkamer en keuken door extra glas
  • Extra plafondhoogte
  • Heerlijke overdekte buitenruimte
  • Duurzame materialen
  • Houten geveldelen en optioneel houten betimmering in het interieur
  • Toekomstbestendig wonen
  • Energiezuinig en gasloos

Kortom, in het plan Falster II/III wordt het heerlijk vrijstaand natuurlijk wonen in Blauwestad!

Verkoopinformatie.

Mijn Schuurwoning is een project van RUTGERGIETEMACOM en VdpArchitecten.

Rutger Gietema is je eerste aanspreekpunt als je interesse, vragen of opmerkingen over Mijn Schuurwoning hebt. Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@rutgergietema.com of kijk op www.mijnschuurwoning.nl voor meer projectinformatie, prijslijst, inschrijfformulier en financieringsverklaring.