Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Kaafijzer
Status
Verkocht
Prijs
Vanaf € 362.400 vrij op naam
Perceeloppervlakte
Vanaf 534 m²
Bestemming
Wonen
Woning type
Vrijstaand
Aantal slaapkamers
Vanaf 3
Woonoppervlakte
Vanaf 100 m²
Woninginhoud
Vanaf 405 m³
Eigenaar
Provincie Groningen
Start bouw
In overleg
Aanlegmogelijkheid
Geen steiger / insteekhaven aanwezig

Blue eMotion.

Of je nu in je grote living zit of in je ruime woonkeuken – door het transparante ontwerp van deze designwoningen heb je overal een fantastisch wijds uitzicht over je tuin en het water.  Er is ruimte voor een eigen aanlegsteiger of haven, maar ook Strand Zuid en de jachthaven zijn dichtbij.

De strakke moderne vorm straalt rust en eenvoud uit. Door het gebruik van natuurlijke materialen past de villa perfect in de natuurlijke omgeving.

In de basis heeft de Blue eMotion een totale woonoppervlakte van ruim 100 m² en dit is eenvoudig uit te breiden. Je past de indeling gewoon aan, zodat het voldoet aan jouw eigen wensen en woonstijl. Denk bijvoorbeeld aan een extra slaapkamer met badkamer en-suite, een zonnige erker, of een veranda om te relaxen. Of kies voor meer opberguimte met een extra uitpandige bijkeuken of berging, een garage of een carport. Jij bepaalt wat voor jou belangrijk is. Zo maken we jouw droomhuis helemaal op maat voor jou.

  • Eenvoudig uit te breiden
  • Vloerverwarming
  • Energiezuinig
  • Aardbevingsbestendig

 

Kaafijzer.

Het Kaafijzer is een rustige doodlopende weg op een schiereiland in Het Havenkwartier. Deze locatie is bijzonder fraai vanwege de directe ligging aan het water en de nabijheid van Strand Zuid en de jachthaven. Er is ruimte voor 14 woningen, gericht op het water. Elke kavel kan worden uitgebreid met een eigen haven of aanlegsteiger en staat in directe verbinding met het Oldambtmeer.

Bij de aankoop van de kavel krijg je de mogelijkheid om je kavel uit te breiden per strook van 1 meter breed tot een maximum van 5 meter. Daarnaast krijg je maar liefst 10 jaar lang het (alleen-) gebruiksrecht van de aangrenzende kavel die voorlopig onbebouwd blijft. Deze extra kavels zorgen voor een fraaie groene buffer tussen de woningen. Wil je permanent genieten van deze extra groene ruimte bij je huis? Tot 5 jaar na aankoop van je kavel kun je de buurkavel bijkopen tegen een gereduceerd tarief.