Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Kievit op 6 verschillende locaties in de straat
Status
Verkocht
Prijs
Vanaf € 487.500 v.o.n.
Perceeloppervlakte
600 m²
Bestemming
Wonen
Gebied
De Wei
Eigenaar
Provincie Groningen

De Lagune.

Energiezuinige, vrijstaande bungalows op het eiland Kievit

Tussen de kavels van het eerdere nieuwbouwproject De Lagune worden nu 6 luxueuze bungalows gebouwd, op de tussenliggende kavels. Zowel aan de noordzijde als aan de zuidzijde van het eiland Kievit worden 3 bungalows gebouwd. De oppervlakte van de kavels varieert van 600 m2 tot 700 m2. Alle kavels grenzen aan vaarwater dat direct in verbinding staat met het Oldambtmeer.

Tijdens het ontwerpen van de Extenzo-bungalows is nagedacht over duurzaamheid, ruimte, comfort en licht. Dit komt terug in verschillende aspecten van het huis. Zo wordt de woning Bijna Energie Neutraal (BENG) gebouwd, wat onder andere inhoudt dat de woning 100% gasloos en bijna zelfvoorzienend is. Daarnaast is het vrij eenvoudig om de woning energieneutraal of zelfs volledig nul-op-de-meter te maken. Op deze manier is je woning zelfvoorzienend en heb je maandelijks (bijna) geen energierekening.

Royaal en gelijkvloers wonen.

De bungalows hebben een woonoppervlakte van ongeveer 105 m2. Bij binnenkomst van de woonkamer wordt duidelijk wat een ruimtelijkheid deze bungalow daadwerkelijk heeft. Dit wordt gecreëerd door de natuurlijke lichtinval, in combinatie met het hoge plafond. De natuurlijke elementen van licht, landelijk uitzicht en het water komen in de woonkamer tezamen en zorgen voor een rustgevende sfeer. De bungalows hebben in de basis twee slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Wil je een extra slaapkamer, een grotere woonkamer of een andere indeling? In dit project is er veel mogelijk en de aannemer en architect denken graag met je mee.

XL Bungalow;
De XL bungalows hebben een woonoppervlakte van ongeveer 118m2 en heeft in basis 3 slaapkamers, een apart toilet en een ruime badkamer met douche, wastafel en toilet. Vrij op naam prijzen vanaf € 506.500,-

Kenmerken.

  • Gasloos en energiezuinig
  • Verhoogd plafond (circa 3 meter)
  • Levensloopbestendig
  • Aan vaarwater gelegen
  • Kavels van circa 600 m2 – 700 m2
  • Geïntegreerde carport
  • Open keuken
  • Ruime slaapkamers
  • Hoofdslaapkamer met openslaande deuren naar tuin
  • Extra mogelijkheden voor duurzaamheid

Verkoopinformatie.

Lagune is een project van Boekholt nieuwbouwspecialist en Extenzo

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen naar info@boekholtnieuwbouwspecialist.nl of kijk op www.boekholtnieuwbouwspecialist.nl.