Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Wynedasingel en Nessesingel
Status
Te koop
Prijs
Vanaf € 395.000 vrij op naam
Perceeloppervlakte
vanaf 337 tot 488 m²
Bestemming
Wonen
Eigenaar
Provincie Groningen

In het hart van Blauwestad – Het Havenkwartier – worden meerdere woningtypen aangeboden. Allemaal in een karakteristiek jasje, met moderne en klassieke details uit de jaren dertig. Hier komen vrijstaande woningen, deels aan het water, half-vrijstaande woningen en levensloopgeschikte woningen.

Kopen is direct bouwen

Voor De Singels geldt dat je niet hoeft te wachten op je buren. Kopen is direct bouwen. Wel zo fijn, in deze tijd en markt. De eerste fase bestaat uit 11 woningen, met alle woningtypes (vrijstaand, half-vrijstaand en levensloopgeschikt).

De zeer duurzame woningen zijn royaal gedetailleerd, modern van binnen en met een jaren 30-uitstraling van buiten. Er worden in totaal 5 woontypes aangeboden, bestaande uit vrijstaande woningen en twee-onder-een-kap woningen die levensloopbestendig zijn. De woningen variëren tussen de 100 m2 en 166 m2, met kavels tussen de 337 m2 en 488 m2. Een deel van de woningen ligt direct aan vaarwater. Door de vele casco-opties en extra duurzaamheidsopties zijn de woningen naar eigen wens aan te passen.

Verkoopinformatie.

Ontwikkeling: Extenzo

Informatie en verkoop:
Boekholt nieuwbouwspecialist
Suikerlaan 25, 9743 AD  Groningen
050 311 46 47
nieuwbouw@boekholt-partners.nl

Architect: Van Manen En Zwart Architecten