Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Funen
Status
Te koop
Prijs
Vanaf v.o.n.
Perceeloppervlakte
627 m²
Bestemming
Wonen
Gebied
Het Riet
Woning type
Vrijstaand
Eigenaar
Provincie Groningen
Aanlegmogelijkheid
Geen steiger / insteekhaven aanwezig

Saltholm

Op het schiereiland Saltholm woon je in het hart van woongebied “het Riet”. Alle kavels grenzen aan ruim water en het brede binnengebied wordt met veel groen vormgegeven Een mix van levensloopbestendige woningtypes zorgt voor een divers straatbeeld, hier valt echt iets te kiezen!

Zoek je een compacte woning met een royale veranda of ga je voor een ruime villa met fenomenaal uitzicht op het water. In alle gevallen profiteer je maximaal van de zon en geniet je van de rustgevende geluiden van de natuur.

Alle woningen zijn optimaal geïsoleerd en voorzien van een duurzame warmtebron en zonnepanelen. Het gebruik van zwart gebeitst hout in combinatie met wit stukwerk kenmerkt en verbindt de woningen. 

Saltholm biedt een ruime keuze en maximaal woongenot. 

Kenmerken:

* diversiteit
* levensloopbestendig
* energiezuinig
* onderhoudsarm
* comfortabel

Lindholm

Het succesvolle Hoogtij project krijgt op Lindholm een kleurrijk vervolg.

Geïnspireerd op de Scandinavische traditie worden de woningen voorzien van een unieke matte kleur die de houtstructuur benadrukt, vochtregulerend werkt en robuust is.
Kies je voor Falu Röd (Zweeds rood), Dalarna Grön (fris groen) of Sommerblå (zomerblauw) alles kan.

De grondgebonden woningen worden op royale kavels en in alle maten aangeboden. Naast de bekende woningtypes met uitbreidingen aan de woonkamer of slaapkamer is er een nieuwe variant ontwikkeld.  Deze Hoogtij 2.0 heeft een grote veranda aan de waterzijde. Ideaal om het hele jaar door te kunnen genieten van het buitenleven.

Op de knooppunten van het eiland komen op maat te ontwikkelen schuurwoningen. Deze ruime woningen staan op grote kavels en bieden door hun ligging veel privacy. Als je kleur wilt bekennen of een grote schuurwoning zoekt dan ben je op Lindholm aan het juiste adres.

Kenmerken:

* kleurrijke gevels
* grondgebonden woningen
* duurzaam en zuinig
* grote veranda’s
* veel privacy