Kenmerken

Soort
Kavel met woning
Adres
Kievit
Status
Te koop
Prijs
Vanaf € 382.400 vrij op naam
Perceeloppervlakte
Vanaf 540 m²
Bestemming
Wonen
Gebied
De Wei
Woning type
Vrijstaand
Aantal slaapkamers
Vanaf 3
Woonoppervlakte
Vanaf 110 m²
Woninginhoud
Vanaf 315 m³
Eigenaar
Provincie Groningen
Start bouw
In overleg
Aanlegmogelijkheid
Geen steiger / insteekhaven aanwezig

Vienna, Vienna XL en Ravenna.

Als je een bezoekje brengt aan Kievit, dan proef je gelijk de rust en de ruimte. Hier voelt het alsof je altijd vakantie hebt. Het eiland grenst aan een bos en het Oldambtmeer. Hier woon je in weelde aan het water.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende woningtypes: Vienna, Vienna XL en Ravenna. Allemaal hebben ze lekker veel woonruimte en een prachtige lichtinval. Door de grote kavels heb je alle ruimte, en in sommige gevallen kun je zelfs de kavel ernaast in bruikleen nemen.

  • Kopen is bouwen
  • Gasloos en duurzaam
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Insteekhaven mogelijk

Kijk elders op deze webpagina voor de actuele prijslijst.

Vienna.

VIENNA is een comfortabele vrijstaande woning met een kubistische uitstraling. Deze woning heeft een grote woonruimte met veel daglicht. Het woonoppervlak van de Vienna is 130 m². De Vienna is makkelijk uit te breiden naar jouw persoonlijke wensen, bijvoorbeeld met een tweede verdieping.

Vienna XL.

VIENNA XL is een royale kubistische villa met veel indelings- en uitbreidingsmogelijkheden. De woning kan bovendien levensloopbestendig worden uitgevoerd met een extra slaapkamer en badkamer op de begane grond. Het woonoppervlak van de ViennaXL bedraagt 150 m².

Ravenna.

RAVENNA is een levensloopbestendige woning met een modern karakter. De woning heeft een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De eerste verdieping telt nog eens twee slaapkamers en een tweede badkamer. Het woonoppervlak bedraagt 110 m².