Periode: maart 2022 - mei 2030

Sinds maart 2022 vind je alle bouwactiviteiten in Blauwestad op een handige overzichtskaart. Want er wordt de komende tijd volop gebouwd. Dat betekent dat ook de nog braak liggende grond wordt omgetoverd tot nieuwe bouwgrond en dat er allerlei nieuwe bruggen, wegen en fietspaden worden aangelegd.

Overzichtskaart van werkzaamheden

We kunnen niet iedereen op detailniveau informeren over alle bouwactiviteiten. Maar we willen wel een idee geven van wat er gaat gebeuren. Daarom hebben we een overzichtskaart gemaakt. Hierop staan alle werkzaamheden die vanuit de Provincie Groningen gepland worden. Waar mogelijk kun je vanuit een item op de kaart ook doorklikken naar achtergrondinformatie, projectpagina’s of nieuwsberichten. Natuurlijk informeren we bewoners en omwonenden ook persoonlijk wanneer dat nodig is.

Wil jij op de hoogte blijven van de werkzaamheden in Blauwestad? Kijk dan regelmatig op onze pagina Werk in uitvoering en volg ook de nieuwsberichten. En natuurlijk houden we je op de hoogte via Facebook, Instagram en LinkedIn.

Bekijk de overzichtskaart

Ander nieuws.