Geplaatst op: 8 juni 2020

BLAUWESTAD, 8 juni 2020 – De afgelasting van het openluchtconcert Pura Vida Blauwestad in 2020 is een feit. Wegens het Coronavirus (COVID-19) is het niet mogelijk om het jaarlijkse evenement te organiseren voor duizenden bezoekers, dat dit jaar op zaterdag 5 september zou plaatsvinden.

Pura Vida is een jaarlijkse traditie waarbij ruim 10.000 bezoekers in een bootje aan de oevers van het
Oldambtmeer of met een stoeltje op het veld bij ondergaande zon genieten van de schoonheid van Oost-Groningen en de klanken van het Noord Nederlands Orkest. Ook dit jaar zou het NNO met een spannend cross-over concert en aansprekende solisten de toeschouwers een onvergetelijke avond bezorgen.

Nu er een verbod is op evenementen tot 1 september 2020 is het organiseren van Pura Vida op 5 september te risicovol. De gezondheid en veiligheid van bezoekers kunnen immers niet gegarandeerd worden. Projectbureau Blauwestad hoopt samen met partners en sponsoren in 2021 weer een editie van Pura Vida te kunnen organiseren met een nieuw concertprogramma.

 

Ander nieuws.

  • Zwerfvuilactie door bewoners Blauwestad een succes

    Geplaatst op: 23 april 2024

    Happen, stappen en opruimen. Dat was het motto voor de eerste zwerfvuilactie, georganiseerd door de werkgroep Groenlingen van de Bewonersbelangen Blauwestad. Afgelopen zaterdagmiddag gingen zo’n 35 enthousiastelingen op pad om Blauwestad een stukje... Lees verder