Geplaatst op: 19 december 2022

Na twee jaar corona-stop organiseert zwemvereniging en reddingsbrigade GZVW opnieuw een nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer. Op 1 januari 2023 om 13.00 uur kun je samen met andere bikkels in Blauwestad het nieuwe jaar verwelkomen met een frisse duik.

Nieuwjaarstraditie

Het is alweer de derde Nieuwjaarsduik in het Oldambtmeer die georganiseerd wordt door de Gecombineerde Zwem Vereniging Winschoten (GZVW). In 2019 deden 92 personen mee, in 2020 waren dat er al 105. De vereniging hoopt de stijgende lijn vast te houden en mikt op minimaal 150 deelnemers in 2023. Iedereen van jong tot oud is uitgenodigd om mee te doen. Dus trotseer de kou en kom naar het eerste Blauwestad-evenement van 2023!

Praktische informatie

De Nieuwjaarsduik start om 13.00 uur. De locatie is Strand Zuid aan de Elfenbank in Blauwestad. Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 12.30 uur en betalen 2 euro. Daarvoor krijgen ze niet alleen een frisse duik, maar ook een warme beker koffie, thee of chocolademelk, erwtensoep en een muts.

Voor het aan- en uitkleden staan twee grote trailers klaar. Deelname is op eigen risico. Uiteraard is er wel eerstehulpverlening aanwezig.

Meer informatie: www.facebook.com/gzvw.nl en www.gzvw.nl.

Foto: GZVW

Ander nieuws.