Geplaatst op: 21 maart 2024

Het Havenkwartier blijft in ontwikkeling. Fase 5 is met de oplevering van het Arsenaal eind vorig jaar afgerond. Binnenkort wordt de eerste stap van Havenkade Blauwestad gezet: De Reder gaat dan in verkoop. Dit appartementengebouw telt 15 comfortabele, duurzame appartementen, met op de begane grond ruimte voor commerciële voorzieningen.

Wonen en werken in het centrum van Blauwestad

Aan de Havenkade Blauwestad beleef je de reuring van een jachthaven en de gezelligheid van restaurants en terrasjes op de kade. De passantenhaven ligt direct naast de deur en ook naar strand Zuid wandel je in slechts een paar minuten. Aangrenzend aan het appartementengebouw komen 9 eengezinswoningen, waaronder 2 woon-werkwoningen, met ruimte voor detailhandel, kantoor, atelier of praktijk aan huis.

Havenkade Blauwestad is een project van Geveke en Lohman Vastgoed BV. De verkoop zal in handen zijn van Makelaardij Van der Veen, Schreuder Makelaars en Boekholt nieuwbouwspecialist. Meer informatie over het project vind je via onze interactieve kavelkaart en op de speciale website van de projectontwikkelaar. Daar kun je je ook aanmelden om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond Havenkade. Dan weet je als eerste wanneer de verkoop van start gaat.

Ander nieuws.

  • Zwerfvuilactie door bewoners Blauwestad een succes

    Geplaatst op: 23 april 2024

    Happen, stappen en opruimen. Dat was het motto voor de eerste zwerfvuilactie, georganiseerd door de werkgroep Groenlingen van de Bewonersbelangen Blauwestad. Afgelopen zaterdagmiddag gingen zo’n 35 enthousiastelingen op pad om Blauwestad een stukje... Lees verder

  • Blaauwbekkers genieten in Blauwestad

    Geplaatst op: 26 februari 2024

    Een voorzichtig zonnetje, heel veel wolken, een beetje regen en zelfs een hagelbui kwamen voorbij afgelopen zaterdag. Het was af en toe blaauwbekken, maar vooral genieten tijdens de 6e editie van de Blaauwbekmarathon... Lees verder