Geplaatst op: 12 oktober 2020

Dagblad van het Noorden zaterdag 10 oktober 2020

Je zou het misschien niet direct verwachten tijdens de coronacrisis, maar Blauwestad groeit en bloeit als nooit tevoren. Niet alleen de kavels en projectwoningen gaan als warme broodjes, ook de openbare ruimte ontwikkelt zich in een rap tempo. Er worden nieuwe bruggen, fiets- en wandelpaden aangelegd, bomen, struiken en bloemen geplant, akkers ingezaaid en recreatieplekken ingericht met onder andere picknickbanken, een speeltuintje en een jeu de boules-baan. In het Dagblad van het Noorden van afgelopen zaterdag vertellen hoofd projectbureau René Perton en gedeputeerde Tjeerd van Dekken er meer over.

“Ik zie in Blauwestad prachtige dingen gebeuren. Er wordt op een sociale en duurzame manier gewerkt aan de ontwikkeling van het gebied. Dat is belangrijk voor de toekomst.”

(gedeputeerde Tjeerd van Dekken, portefeuillehouder Blauwestad)

sneak preview Funen

Sneak preview: Scandinavisch wonen in Het Riet

In het artikel vind je ook een sneak preview van nieuwe projecten in woongebied Het Riet. Daar komen de Hoogtij-woningen terug! Op het eiland Funen zullen nieuwe duurzame en levensloopbestendige woningen gebouwd worden. Dit keer kun je zelf kiezen in welke traditionele Deense kleur je huis geschilderd wordt. Ga je voor rood, geel, blauw of groen? Hou onze website in de gaten als jij jezelf al ziet wonen op dit kleurrijke Scandinavische eiland.

Lees het volledige artikel uit het Dagblad van het Noorden:

artikel DvhN

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen

Ander nieuws.