Geplaatst op: 20 december 2021

Dagblad van het Noorden zaterdag 18 december 2021

Met de teller op maar liefst 145 zijn er het afgelopen jaar meer kavels verkocht dan ooit tevoren in Blauwestad. Prachtige cijfers, maar in het Dagblad van het Noorden van afgelopen zaterdag vertellen gedeputeerde Tjeerd van Dekken en wethouder Gert Engelkens dat ze vooral trots zijn op het feit dat er niet alleen huizen gebouwd worden in Blauwestad. Er wordt ook volop gewerkt aan de gebiedsontwikkeling. Wegen worden aangelegd, bomen geplant, de openbare ruimte wordt ingericht en verbeterd en ook het aantal vaarroutes wordt steeds verder uitgebreid. Alleen het komende jaar al moeten er maar liefst 7 nieuwe bruggen bij komen. 

“De inzet is en blijft dat ook de omringende dorpen en Winschoten profiteren van de groei van de Blauwestad.”

(gedeputeerde Tjeerd van Dekken en wethouder Gert Engelkens)

Nordic Living in Het Riet

In het artikel lees je ook welke kansen er de komende tijd zijn op het gebied van wonen. Een woongebied waar de komende tijd volop gebouwd kan worden, is Het Riet. Bijvoorbeeld het project Nordic Living op de schiereilanden Lindholm en Saltholm, en ook op het eiland Falster komen weer nieuwe kavels beschikbaar. Daarnaast komen er in woongebied De Wei nieuwe vrije kavels beschikbaar in januari en later in het jaar in Het Park en Het Wold. Er wordt zelfs al een tipje van de sluier gelicht over het gebied Het Havenkwartier Midden.

Lees het volledige artikel uit het Dagblad van het Noorden:

Ander nieuws.

  • Blaauwbekkers genieten in Blauwestad

    Geplaatst op: 26 februari 2024

    Een voorzichtig zonnetje, heel veel wolken, een beetje regen en zelfs een hagelbui kwamen voorbij afgelopen zaterdag. Het was af en toe blaauwbekken, maar vooral genieten tijdens de 6e editie van de Blaauwbekmarathon... Lees verder