Geplaatst op: 20 mei 2021

De Buitenwerkplaats van onze gebiedsregisseur en toezichthouder Marc van Zanten heeft de Duurzaamheidsaward (publieksprijs) van de Provincie Groningen gewonnen.

Vorige week presenteerden we het project aan alle collega’s bij de provincie met dit videofilmpje, samen met een aantal andere genomineerden. Begin deze week konden alle collega’s stemmen op het meest duurzame project. Ons eigen project was favoriet bij de collega’s en heeft de publieksprijs gewonnen. Daar zijn we natuurlijk supertrots op!

Het artikel gaat verder na het filmpje

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies


Uitreiking duurzaamheidsaward

Woensdag 17 mei reikte Fleur Gräper-Koolwijk de bijbehorende bokaal uit aan Marc van Zanten. De gedeputeerde noemde de buitenwerkplaats een schoolvoorbeeld van een brede definitie van duurzaamheid:

“Hierin komt alles samen, van de duurzame inzetbaarheid van mensen, tot het hergebruik van materialen en het bevorderen van biodiversiteit”.

Marc nam de bokaal in ontvangst voor het Provinciehuis en reageerde enthousiast:

“Dit is een erkenning voor wat we de afgelopen 6 jaren met z’n allen hebben opgebouwd. En waar we nog steeds aan werken, samen met het projectbureau en de buitendienst.” 

 

Over de Duurzaamheidsaward.

De Duurzaamheidsaward is dit jaar voor de derde keer uitgereikt. De buitenwerkplaats was vorig jaar al genomineerd, maar toen werd de verkiezing uitgesteld vanwege corona. De prijs is in het leven geroepen door de Provincie om Groningen duurzamer te maken. De prijs hoopt collega’s te inspireren na te denken hoe je duurzamer kunt werken.

Ander nieuws.

 • Kerstsluiting Projectbureau Blauwestad

  Geplaatst op: 20 december 2021

  Nooit eerder verkochten we zo veel kavels en projectwoningen in Blauwestad als het afgelopen jaar. Daar zijn we natuurlijk superblij mee, maar het heeft ook het nodige gevraagd van onze medewerkers op het... Lees verder

 • Blauwestad bouwt

  Geplaatst op: 20 december 2021

  Met de teller op maar liefst 145 zijn er het afgelopen jaar meer kavels verkocht dan ooit tevoren in Blauwestad. Prachtige cijfers, maar in het Dagblad van het Noorden van afgelopen zaterdag vertellen... Lees verder

 • Nieuwjaarsduik Oldambtmeer 2022 afgelast

  Geplaatst op: 13 december 2021

  Stond jij al te trappelen om het nieuwe jaar straks weer te beginnen met een frisse duik in het Oldambtmeer? Helaas, opnieuw heeft organisator GZVW, de zwemvereniging uit Winschoten, moeten besluiten de Nieuwjaarsduik... Lees verder