Geplaatst op: 17 augustus 2020

Blauwestad lijkt zijn belofte toch in te lossen

Afdelingshoofd René Perton werd onlangs geïnterviewd door het Financieel Dagblad. In het artikel van 11 augustus vertelt hij enthousiast – en met de nodige Groningse nuchterheid – over de ontwikkelingen van de laatste jaren. Over de aantrekkende huizenmarkt, maar ook de positieve invloed van Blauwestad op de omgeving. De oorspronkelijke gedachte achter Blauwestad was ook de hele regio een impuls te geven. “Er was hier helemaal geen toerisme. Dat is veranderd.” Corona lijkt daar nog eens een extra gunstig effect op te hebben.

Enthousiaste bewoners en ondernemers

In het artikel komen ook bewoners en ondernemers uit Blauwestad en omgeving aan het woord. Ze vertellen enthousiast over de komst van galeries, restaurants, pop-upstores en buitensportactiviteiten in de regio. “Je hebt hier elke dag een vakantiegevoel.”

Lees het volledige artikel uit het FD:

artikel in het FD

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen

 

Ander nieuws.

  • Zwerfvuilactie door bewoners Blauwestad een succes

    Geplaatst op: 23 april 2024

    Happen, stappen en opruimen. Dat was het motto voor de eerste zwerfvuilactie, georganiseerd door de werkgroep Groenlingen van de Bewonersbelangen Blauwestad. Afgelopen zaterdagmiddag gingen zo’n 35 enthousiastelingen op pad om Blauwestad een stukje... Lees verder