Geplaatst op: 20 december 2021

Nooit eerder verkochten we zo veel kavels en projectwoningen in Blauwestad als het afgelopen jaar. Daar zijn we natuurlijk superblij mee, maar het heeft ook het nodige gevraagd van onze medewerkers op het projectbureau.

Er werden heel wat informatiegesprekken gevoerd, opties toegezegd, koopaktes opgesteld en gepasseerd bij de notaris, en champagneflessen ontkurkt. Om nog maar te zwijgen van alle bouwactiviteiten om nieuwe kavels bouw- en woonrijp te maken, infrastructuur te verbeteren, nieuwe bruggen te bouwen, wegen aan te leggen en bomen te planten. En ondertussen moest het gebied ook nog eens netjes onderhouden worden.

Vanaf vrijdag 24 december gesloten

Half januari start de verkoop van een aantal nieuwe projecten en kavels in woongebieden Het Riet en De Wei. Om dan weer fris en met nieuwe energie voor iedereen klaar te staan, hebben al onze medewerkers dit jaar twee weken kerstvakantie. Vanaf a.s. vrijdag 24 december is ons projectbureau gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar en mails worden beantwoord na de vakantie.

Vanaf maandag 10 januari gaan we er weer tegenaan!

Ander nieuws.

  • Zwerfvuilactie door bewoners Blauwestad een succes

    Geplaatst op: 23 april 2024

    Happen, stappen en opruimen. Dat was het motto voor de eerste zwerfvuilactie, georganiseerd door de werkgroep Groenlingen van de Bewonersbelangen Blauwestad. Afgelopen zaterdagmiddag gingen zo’n 35 enthousiastelingen op pad om Blauwestad een stukje... Lees verder