Geplaatst op: 7 juni 2024

Zaterdag 8 juni is het de Dag van de Bouw. Daarom is het Projectbureau Blauwestad die dag geopend van 10.00 tot 13.00 uur. Onze makelaar Rutger staat dan voor je klaar om al je woonvragen te beantwoorden, samen met projectontwikkelaar Rutger Gietema, 1:1architecten en Boekholt Nieuwbouwspecialist.

Laatste kavels Vliegenzwam in verkoop

Ter gelegenheid van de Dag van de Bouw zijn deze week de laatste acht vrije kavels aan de Vliegenzwam in woongebied Het Park in verkoop gegaan. Onze makelaar Rutger Nieuwold vertelt je graag meer over de mogelijkheden. Je vindt de vrije kavels uiteraard ook op onze Interactieve kavelkaart.

MijnSchuurwoning

Projectontwikkelaar Rutger Gietema is zaterdag aanwezig om alles te vertellen over MijnSchuurwoning. Ook wordt gestart met de verkoop van twee nieuwe woningtypen in het plan Falster II en III. Naast het al bestaande woningtype XL wordt nu ook woningtype L aangeboden met een scherpe vanafprijs en type XXL met een nog groter woonoppervlakte. Geïnteresseerden kunnen een schuurwoning-in-aanbouw bezichtigen: Falster 52 in Het Riet (woningtype Lang Kelstrup XL).

Gooi je anker uit aan De Singels

Dit project vind je in het hart van Blauwestad: Het Havenkwartier. Hier komen vrijstaande woningen, half-vrijstaande woningen en levensloopgeschikte woningen. Allemaal in een karakteristiek jasje, met moderne en klassieke details uit de jaren dertig. De woningen variëren tussen de 100 m2 en 166 m2, met kavels tussen de 337 m2 en 488 m2. Door de vele casco-opties en extra duurzaamheidsopties van De Singels zijn de woningen naar eigen wens aan te passen. Boekholt Nieuwbouwspecialist vertelt je er zaterdag graag alles over.

Nordic Living

Ga je voor kleurrijk en sfeervol op Lindholm of kies je voor het strakke design op Saltholm? Beide schiereilanden bieden je volop keuze en beloven je eindeloos woongenot. Helemaal Hygge, zoals ze het in Denemarken zo mooi noemen. De verkoop van deze woningen met een Scandinavische touch is in handen van Boudewijn Rosman van 1:1architecten. Hij is zaterdag ook aanwezig in de showroom.

Ander nieuws.