Geplaatst op: 19 december 2022

Net als vorig jaar hebben we ook in 2022 een groot aantal kavels en projectwoningen in Blauwestad verkocht. Daarom genieten de medewerkers op het projectbureau de laatste week van dit jaar en de eerste week van 2023 van een welverdiende kerstvakantie. Het projectbureau is gesloten vanaf vrijdagmiddag 23 december tot en met zondag 8 januari. 

Er werden heel wat informatiegesprekken gevoerd, opties toegezegd, koopaktes opgesteld en gepasseerd bij de notaris, en champagneflessen ontkurkt. Om nog maar te zwijgen van alle bouwactiviteiten om nieuwe kavels bouw- en woonrijp te maken, infrastructuur te verbeteren, nieuwe bruggen te bouwen, wegen aan te leggen en bomen te planten. En ondertussen moest het gebied ook nog eens netjes onderhouden worden.

Twee weken kerstvakantie

Vanaf a.s. vrijdagmiddag 23 december is ons projectbureau gesloten. Ook telefonisch zijn we dan niet bereikbaar en mails worden beantwoord na de vakantie. Vanaf maandag 9 januari staan we weer voor je klaar!

Ander nieuws.

  • Blaauwbekkers genieten in Blauwestad

    Geplaatst op: 26 februari 2024

    Een voorzichtig zonnetje, heel veel wolken, een beetje regen en zelfs een hagelbui kwamen voorbij afgelopen zaterdag. Het was af en toe blaauwbekken, maar vooral genieten tijdens de 6e editie van de Blaauwbekmarathon... Lees verder