Geplaatst op: 11 januari 2021

Dagblad van het Noorden in gesprek met gedeputeerde Tjeerd van Dekken

In Blauwestad zijn afgelopen jaar 68 kavels verkocht, een record. Het Dagblad van het Noorden sprak gedeputeerde Tjeerd van Dekken over dit succes en de toekomst van Blauwestad:

“We moeten nu ook doorpakken en het gebied interessant maken voor nieuwe generaties. Dat betekent ook dat voorzieningen op orde moeten zijn.”

foto Harry Tielman

(foto: Harry Tielman)

In het artikel vertelt de gedeputeerde dat hij er trots op is hoe de regio garen spint bij de ontwikkeling van Blauwestad.

“En niet alleen Oldambt, ook het aangrenzend gebied. De leefbaarheid heeft een impuls gekregen, de economie heeft er baat bij en op gebied van toerisme is het gebied aantrekkelijker geworden.”

Lees het volledige artikel uit het Dagblad van het Noorden:

artikel Dagblad van het Noorden

Klik op de afbeelding om het artikel te lezen

Ander nieuws.

  • Blaauwbekkers genieten in Blauwestad

    Geplaatst op: 26 februari 2024

    Een voorzichtig zonnetje, heel veel wolken, een beetje regen en zelfs een hagelbui kwamen voorbij afgelopen zaterdag. Het was af en toe blaauwbekken, maar vooral genieten tijdens de 6e editie van de Blaauwbekmarathon... Lees verder

  • De Blaauwbekmarathon terug van weggeweest

    Geplaatst op: 22 januari 2024

    Op zaterdag 24 februari a.s. maakt de zijn comeback. De organisatie is supertrots: “Dit jaar kun je weer meedoen aan de allerfriste marathon van Nederland. Elke stap die je zet, brengt je niet... Lees verder