Geplaatst op: 23 maart 2023

Op zaterdag 1 april 2023 is onze showroom geopend van 12.00 tot 15.00 uur. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen. Blauwestad is volop in ontwikkeling en daar vertellen we je graag alles over. 

We laten je graag zien welke nieuwbouwprojecten er op dit moment in Blauwestad te koop zijn. En natuurlijk helpen we je ook graag als je interesse hebt in een vrije kavel. Er zijn maar liefst 5 woongebieden om uit te kiezen. Plek genoeg dus om jouw woondromen waar te maken.

Bekijk onze interactieve kavelkaart

Presentaties projectontwikkelaars en makelaars

Enkele projectontwikkelaars en makelaars met wie we samenwerken, zijn ook aanwezig:

Presentatie nieuw project: Buiten Meerland

Het eiland heeft al meerdere werknamen gehad; Eiland Kievit-Oude Land, Vierkant Eiland en Blokeiland. Maar nu de kavels eindelijk in verkoop gaan, heeft het vierkante eiland ten zuiden van de Zuiderringdijk in Oostwold haar definitieve naam gekregen: Buiten Meerland.

Buiten Meerland is circa 8.100 m2 groot en wordt opgedeeld in 4 vrijwel identieke kavels van elk circa 1.700 m2 groot. Het belooft een prachtige combinatie van wonen, ontspanning en natuur. Op de Open Huizen Dag vertellen onze vastgoedmedewerkers je er graag alles over.

Openstelling bouwplaats en woningen

  • Geveke opent de bouwplaats van Arsenaal van 11.00 tot 15.00 uur (ook te bekijken vanaf het water in een elektrische sloep)
  • Mijn Schuurwoning stelt 2 woningen open in Het Riet: kavel 13 op Falster, type Kelstrup en kavel 7 op Falster II, type Bred Kelstrup

Overzichtskaart.

Activiteiten Open Huizen Dag 1 april 2023

Ander nieuws.