Geplaatst op: 7 augustus 2023

Het straattheaterfestival Waterbei komt ook dit jaar naar Blauwestad. Op zaterdag 26 augustus sluit de Franse theatergroep Transe Express het festival af met een voorstelling op grote hoogte: Mù – Cinematique des Fluides. Aansluitend is er een vuurwerkshow. 

Een epische reis van de aarde naar de maan

Zo omschrijft Transe Express de voorstelling zelf. Op duizelingwekkende hoogtes zullen ze het publiek verrassen met gevaarlijke stunts en adembenemende luchtprestaties. Daarbij gaan ze door het vuur, balanceren op de rand van de luchtstroom en wagen zich in de kosmische diepte. Grootschalige mechanische decoraties zorgen voor een visueel spektakel. Zo zal een reusachtig hangend object zich ontvouwen tot een betoverende muziekdoos. We geven je alvast een sneak preview in het filmpje hieronder.

Waar en wanneer

De theatervoorstelling begint om 21.30 uur op het terrein rondom de Wilgenborg. De vuurwerkshow van Dream Fireworks start om 22.15 uur.

Sneak preview.

Benieuwd hoe dat eruit gaat zien op 26 augustus? In dit filmpje krijg je alvast een indruk. Dat wil je niet missen, toch?

Je vindt het volledige festivalprogramma op de website van Waterbei:

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Ander nieuws.