Geplaatst op: 7 augustus 2023

Het straattheaterfestival Waterbei komt ook dit jaar naar Blauwestad. Op zaterdag 26 augustus sluit de Franse theatergroep Transe Express het festival af met een voorstelling op grote hoogte: Mù – Cinematique des Fluides. Aansluitend is er een vuurwerkshow. 

Een epische reis van de aarde naar de maan

Zo omschrijft Transe Express de voorstelling zelf. Op duizelingwekkende hoogtes zullen ze het publiek verrassen met gevaarlijke stunts en adembenemende luchtprestaties. Daarbij gaan ze door het vuur, balanceren op de rand van de luchtstroom en wagen zich in de kosmische diepte. Grootschalige mechanische decoraties zorgen voor een visueel spektakel. Zo zal een reusachtig hangend object zich ontvouwen tot een betoverende muziekdoos. We geven je alvast een sneak preview in het filmpje hieronder.

Waar en wanneer

De theatervoorstelling begint om 21.30 uur op het terrein rondom de Wilgenborg. De vuurwerkshow van Dream Fireworks start om 22.15 uur.

Sneak preview.

Benieuwd hoe dat eruit gaat zien op 26 augustus? In dit filmpje krijg je alvast een indruk. Dat wil je niet missen, toch?

Je vindt het volledige festivalprogramma op de website van Waterbei:

Accepteer marketing cookies om deze content te zien.

Accepteer marketing cookies

Ander nieuws.

  • Blaauwbekkers genieten in Blauwestad

    Geplaatst op: 26 februari 2024

    Een voorzichtig zonnetje, heel veel wolken, een beetje regen en zelfs een hagelbui kwamen voorbij afgelopen zaterdag. Het was af en toe blaauwbekken, maar vooral genieten tijdens de 6e editie van de Blaauwbekmarathon... Lees verder

  • De Blaauwbekmarathon terug van weggeweest

    Geplaatst op: 22 januari 2024

    Op zaterdag 24 februari a.s. maakt de zijn comeback. De organisatie is supertrots: “Dit jaar kun je weer meedoen aan de allerfriste marathon van Nederland. Elke stap die je zet, brengt je niet... Lees verder