NNO speelt Ede Staal

 

Op zaterdagavond 1 september 2018 is de twaalfde editie van Pura Vida. Dit jaar staat het concertprogramma helemaal in het teken van Ede Staal. Solisten Erwin de Vries en Wia Buze spelen samen met de musici van het Noord Nederlands Orkest, onder leiding van dirigent Frans-Aert Burghgraef, de bekende nummers van de geliefde overleden Groninger zanger.

Een muzikale avond over alles wat het Groninger land en zijn bewoners zo bijzonder maakt. Geen betere locatie te vinden dan Blauwestad. Daar waar concertbezoekers vanaf een bootje aan de oevers van het Oldambtmeer of met een klapstoel of een picknickkleed op het veld bij ondergaande zon genieten van de schoonheid van Oost-Groningen. 

Stoeltjes voor op het veld kunt u meenemen of huren voor € 2,50.

Het concert start om 19:30 uur maar wees op tijd want vol = vol.

Pura Vida is een evenement van Projectbureau Blauwestad en trekt jaarlijks duizenden bezoekers, die genieten van cultuur en natuur in Blauwestad. Pura Vida wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Groningen, Gemeente Oldambt en vele sponsoren. 

 

Zin in nog meer vertier in het weekend van Pura Vida? Kijk dan ook eens bij het Waterbei festival in Winschoten: https://waterbei.nl/