Duckrace

| Haven Midwolda

Tijdens het WaterWeekend Blauwestad kunt u mee doen aan een officiële Duckrace. Op zaterdag 16 mei worden 5.000 gele badeendjes in de haven van Midwolda te water gelaten. Daar worden ze voortgestuwd door een stevige waterstraal en gaan ze de strijd met elkaar aan. De eigenaren van de eerste vijf badeendjes die de finish bereiken, winnen één van de onderstaande prijzen. U kunt voor 5 euro een lot kopen. Elk lot is genummerd en correspondeert met een badeendje.

Prijzen

De prijzen zijn:

  1. Vierpersoons midweek in de Blauwestad + gebruik sloep + € 250 zakgeld
  2. Weekend cabrio rijden in een EOS, Golf of Audi A3
  3. 3-gangen diner voor twee personen
  4. Waardecheque van € 100 van Rinsma Fashion te Gorredijk
  5. Twee kaarten voor Thermen de Waterlelie in Zevenhuizen (GR) 

Meedoen?

Wilt u loten bestellen? Verkoop van de loten verloopt via http://www.armoedeisteverslaan.nl/duckrace-blauwestad/.  Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, ontvangt u na betaling per e-mail het lot.

Initiatief

De Duckrace is een initiatief van Christa van der Flier. Zij zet zich in om een geldbedrag van maar liefst 100.000 euro op te halen voor de bestrijding van armoede in het Afrikaanse land Kenia.  Van 30 mei tot en met 7 juni 2015 doet ze mee aan de Muskathlon in Kenia, georganiseerd door de 4e Musketier samen met Compassion. Deze hardloop-, wandel-, en fietsmarathon in gemiddeld 28 graden Celsius, over ruw terrein (zand, stenen, rotsen) op een hoogte van 1.500 meter is extreem zwaar. Om mee te mogen doen aan de Muskathlon moet iedere deelnemer minimaal 10.000 euro sponsorgeld meenemen en daarnaast zijn eigen reis betalen. Christa heeft besloten nog een stap verder te gaan en het 10-voudige in te zamelen, namelijk: 100.000 euro.

Deel deze pagina: