Maak kennis met onze collega’s.

Wie zijn de gezichten achter het projectbureau? En wat zijn hun favoriete plekjes in Blauwestad? Ze vertellen het je hieronder en natuurlijk staan ze voor je klaar als iets wilt weten, bijvoorbeeld over de verkoop van kavels of over een evenement. Bel of mail ze gerust. 

Rutger Nieuwold

Makelaar

Leukste plekje van Blauwestad?
Ik vind de vaarverbinding achter Het Wold erg mooi, het Reiderdiep dus. Het is er iedere keer weer anders, maar ik ben altijd onder de indruk van de rietkragen met wegschietende vogels, de vissen en de stilte die er heerst.

Neem contact op met Rutger
Bel 0597 47 10 10
E-mail r.j.w.nieuwold@blauwestad.nl

Jeroen Meinders

Coördinator vastgoed

Leukste plekje van Blauwestad?
Het uitzicht vanaf de twee achter elkaar gelegen bruggen de Dwergjuffer en de Waterjuffer. Je kijkt uit over de woningen in Het Riet, het oude land Nieuweweg (Noord en Zuid) én het Oldambtmeer. En onder de bruggen ligt het kleine eilandje Hidra. Een geweldige plek, waar je door de hoogte van de bruggen lekker ver kunt kijken.

Neem contact op met Jeroen
Bel 0597 47 10 10
E-mail j.r.meinders@provinciegroningen.nl

Amber Cocrits

Administratief en secretarieel medewerker

Leukste plekje van Blauwestad?
Het leukste plekje vind ik de omgeving rondom het Projectbureau. Hier op het Redersplein en in de jachthaven is er altijd wel reuring. Dat zorgt voor een gezellige sfeer en een permanent vakantiegevoel.

Neem contact op met Amber
Bel 0597 47 10 10
E-mail a.cocrits@blauwestad.nl

Hemma Ruben

Administratief medewerker

Leukste plekje van Blauwestad?
Vanaf mijn werkplek kijk ik uit over het water van het Oldambtmeer en het strand. Zeker in de zomer is het leuk mensen kijken. Ook de uitkijktoren vind ik een prachtig mooie plek, maar het liefst zit ik aan de picknicktafel bij het water of op het terras van de Heerlijke Streken.

Neem contact op met Hemma
Bel 0597 47 10 10
E-mail h.ruben-heersema@provinciegroningen.nl

Geert van Dijk

Juridisch projectmedewerker

Leukste plekje van Blauwestad?
Het Reiderdiep en de verbinding met het oude land van Beerta en Finsterwolde. Het lijkt alsof het er al jaren is. Elke bocht levert weer een ander beeld op en het is er heerlijk rustig. Ook favoriet is het uitzicht op Het Havenkwartier. Alles wat Blauwestad te bieden heeft, zie je daar in één oogopslag. Onder het wakend oog van Sicco Mansholt, die herinnert aan de oorsprong van het gebied.

Neem contact op met Geert
Bel 0597 47 10 10
E-mail geert.van.dijk@provinciegroningen.nl

Henriëtte Pijper

Projectmedewerker

Leukste plekje van Blauwestad?
Het berkenbosje vlakbij de Wilgenborg, de groene kathedraal op het evenemententerrein. Als er geen activiteiten zijn, is het een prachtig en besloten plekje. Het heeft zelfs iets mysterieus. Ik kom er graag.

Neem contact op met Henriëtte
Bel 0597 47 10 10
E-mail h.pijper@provinciegroningen.nl

Lennert Jocker

Technisch manager

Leukste plekje van Blauwestad?
Zonder twijfel, de Wilgenborg! Waarom? Omdat het er zo prachtig groen is, zeker nu de wilgentakken steeds verder uitgroeien. De omgeving krijgt daardoor echt een parkachtig karakter.

Neem contact op met Lennert
Bel 0597 47 10 10
E-mail l.j.jocker@provinciegroningen.nl

Jamie Bos

Technisch manager

Leukste plekje van Blauwestad?
Blauwestad heeft veel mooie plekjes, maar mijn favoriet is het woongebied Het Riet-midden. De eilanden Falster, Saltholm en Lindholm liggen prachtig tussen het water. En het is mooi ruim opgezet. Met vlakbij de nieuwe bistro Flonk in Finsterwolde blijft dit zeker mijn favoriete plek.

Neem contact op met Jamie
Bel 0597 47 10 10
E-mail j.c.bos@provinciegroningen.nl

Tobias van der Velde

Senior projectleider

Leukste plekje van Blauwestad?
Meerland en het gebied rondom de Clingeweg. Zoals zoveel plekken in Blauwestad is het fraai gelegen aan het water. Maar het is er ook lekker rustig en groen, door de mooie bebossing die er al is van ver voordat Blauwestad ontstond.

Neem contact op met Tobias
Bel 0597 47 10 10
E-mail t.vander.velde@provinciegroningen.nl

Marc van Zanten

Gebiedsregisseur

Leukste plekje van Blauwestad?
Lastig, maar als ik dan toch iets moet kiezen, dan is het de boerderij aan het Oostereinde 49. Vanuit deze boerderij aan de rand van Blauwestad wordt onder meer het gebiedsonderhoud aangestuurd. Een typisch stukje Nederland: veel activiteit op een klein oppervlak. En met de komst van de Pieter Smit-brug wordt het alleen nog maar drukker. Bij de boerderij is een opstappunt naar die brug. In combinatie met de aanleg van nieuwe fietspaden is straks alles met elkaar verbonden.
Neem contact op met Marc
Bel 0597 47 10 10
E-mail m.van.zanten@blauwestad.nl

René Perton

Hoofd projectbureau

Leukste plekje van Blauwestad?
Ik vind de overgang van het oude cultuurlandschap naar het nieuwe land van Blauwestad prachtig. Of je nu vanuit de Kievit uitkijkt op de oude boerderijen, dijken en schapen of juist vanuit de Ekamperweg naar de strakke, moderne huizen in Blauwestad – het levert altijd mooie contrasten op.

Neem contact op met René
Bel 0597 47 10 10
E-mail e.f.perton@provinciegroningen.nl

Jarne Heuff

Projectmanager

Leukste plekje van Blauwestad?
Blauwestad vind ik toch wel op z’n mooist als ik met een bootje door het gebied vaar. De afwisseling tussen de weidsheid van het Oldambtmeer, de natuur van Reiderwolde en het varen langs de huizen in de verschillende woongebieden. Dan komt de kwaliteit van het gebied pas echt goed tot zijn recht en zie je hoe uniek de mensen hier wonen.

Neem contact op met Jarne
Bel 0597 47 10 10
E-mail j.m.heuff@provinciegroningen.nl

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je meer informatie aanvragen of een gesprek inplannen met een van onze medewerkers van het verkoopteam?
Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0597-471010.

Of vul het contactformulier in.