Wonen

Funen, woongebied Het Riet (sep.2018)
Funen, woongebied Het Riet (sep.2018)
Kiekendief, woongebied De Wei (zomer 2018)
Kiekendief, woongebied De Wei (zomer 2018)

Blauwestad is een uniek stukje Nederland in een bijzonder stukje Groningen: het Oldambt.

Wat ooit akkerland was, is nu een geweldig woongebied omgeven door een groot meer en ongerepte natuur. Deze streek -vroeger de graanrepubliek van Nederland genoemd- is bekend om zijn uitgestrekte graan- en koolzaadvelden. Het gebied kenmerkt zich nog steeds door monumentale boerderijen met prachtige slingertuinen, historische kerken en karakteristieke lintdorpen.

Bijna alle kavels in Blauwestad liggen aan het Oldambtmeer. De inwoners hebben de woningen zelf ontworpen of laten ontwerpen en dat resulteert in architectonische hoogstandjes aan het water.

Projectwoningen

Naast het gevarieerde aanbod van vrije kavels is het in Blauwestad ook mogelijk om tot aankoop van een fraaie projectwoning over te gaan. Rondom Het Havenkwartier zijn er meerdere projecten in aanbouw en ook op diverse andere locaties zullen er aansprekende nieuwbouwprojecten verrijzen.

Kavelkaart

Op onze website vindt u een interactieve kavelkaart met alle beschikbare kavels, grootte, status en de bijbehorende prijzen.

Advies

We kunnen ons voorstellen dat er heel veel informatie op u afkomt als u eenmaal besloten heeft om een vrije kavel te kopen en hierop uw woning te gaan bouwen. Bij elke stap in het proces kan ons verkoopteam u van informatie en advies voorzien.

Beeldkwaliteitsplan

Als je een kavel koopt heb je veel vrijheid om zelf je woning te ontwerpen en te bouwen. Als uitgangspunt voor de woonomgeving en de uitstraling van uw woning is er voor elk woongebied een eigen beeldkwaliteitsplan (BKP) ontwikkeld. Heel erg handig om te zien of uw huisontwerp esthetisch past op de gekozen kavel.

Contact

Het verkoopteam is voor informatie over de vrije kavels maar ook de projectmatige woningen op alle werkdagen aanwezig in het projectbureau gelegen in Het Havenkwartier.

Deel deze pagina: