Wonen in Blauwestad

Blauwestad is een uniek stukje Nederland in een bijzonder stukje Groningen: het Oldambt.

Wat ooit akkerland was, is nu een geweldig woongebied omgeven door een groot meer en ongerepte natuur. Deze streek -vroeger de graanrepubliek van Nederland genoemd- is bekend om zijn uitgestrekte graan- en koolzaadvelden. Het gebied kenmerkt zich nog steeds door monumentale boerderijen met prachtige slingertuinen, historische kerken en karakteristieke lintdorpen.

Bijna alle kavels in Blauwestad liggen aan het Oldambtmeer. De inwoners hebben de woningen zelf ontworpen of laten ontwerpen en dat resulteert in architectonische hoogstandjes aan het water.

In Blauwestad krijgt u volop de gelegenheid om uw woonwensen waar te maken. Wij hebben in onze woongebieden diverse kavels en projectwoningen beschikbaar. Op onze interactieve kavelkaart kunt u zien welke kavels beschikbaar zijn, de prijs en de grootte van de kavels. 

Als u een kavel koopt, heeft u binnen de sfeer van het gebied alle vrijheid zelf uw woning te ontwerpen en te bouwen. Bij elke stap in het proces geven wij u deskundig advies en informatie.

 

Deel deze pagina: