Ruimte voor jezelf.

Kies voor een kant-en-klare projectwoning

Wil je wel je droomhuis bij het water, maar niet alles zelf bedenken en regelen? Kies dan voor een kant-en-klare projectwoning. Heel bekend zijn de havenwoningen in Het Havenkwartier, maar ook in de andere woongebieden zijn er mooie projecten. Zo is in De Wei het project Kaap de Goede Hoop in aanbouw en verrijzen op eiland Falster in Het Riet uiteindelijk 15 luxe schuurwoningen.

Aan te passen aan je eigen woonwensen

Ook al kies je voor een projectwoning, er is wel ruimte voor eigenheid. De meeste huizen zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw woonwensen. Denk bijvoorbeeld aan een extra verdieping, een bijgebouw of een carport. Maar je kunt ook kiezen uit verschillende typen woningen, van levensloopbestendige tussenwoningen tot royale vrijstaande woningen aan een aanlegsteiger. Een soms is er zelfs de mogelijkheid om een buurkavel in bruikleen te nemen, of om later meer grond bij te kopen.

De Lagune:
Lekker leven in De Wei

Lekker in het zonnetje genieten van je ruime tuin met uitzicht over het water. Of in je boot uitwaaien op het Oldambtmeer... Hier voelt het alsof je altijd vakantie hebt. Je kiest uit verschillende types woningen, allemaal met een moderne, kubistische uitstraling.
Meer informatie