Ruimte voor jezelf.

Kies voor een kant-en-klare projectwoning

Wil je wel je droomhuis bij het water, maar niet alles zelf bedenken en regelen? Kies dan voor een kant-en-klare projectwoning. Heel bekend zijn de havenwoningen in Het Havenkwartier, maar ook in de andere woongebieden zijn er mooie projecten. Zo is in De Wei het project Kaap de Goede Hoop in aanbouw en verrijzen op eiland Falster in Het Riet uiteindelijk 15 luxe schuurwoningen.

Aan te passen aan je eigen woonwensen

Ook al kies je voor een projectwoning, er is wel ruimte voor eigenheid. De meeste huizen zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw woonwensen. Denk bijvoorbeeld aan een extra verdieping, een bijgebouw of een carport. Maar je kunt ook kiezen uit verschillende typen woningen, van levensloopbestendige tussenwoningen tot royale vrijstaande woningen aan een aanlegsteiger. Een soms is er zelfs de mogelijkheid om een buurkavel in bruikleen te nemen, of om later meer grond bij te kopen.

Kaap de Goede Hoop:
Eindeloos genieten

Wil je energieneutraal wonen? In deze moderne, vrijstaande woningen aan het water zit je er warmpjes bij: uitstekend geïsoleerd, all electric, vloerverwarming en zonnepanelen. Plus volop ruimte om je eigen woonkeuzes te maken.
Meer informatie

Blue eMotion:
Betaalbaar design

Door het unieke transparante ontwerp en het gebruik van natuurlijke materialen voel je de natuur hier altijd dichtbij. De tussenliggende vrije kavels zorgen de eerste jaren voor extra veel groen en vrijheid rondom je villa. Als je wilt, is er ruimte voor je eigen insteekhaven.
Meer informatie

Hoogtij:
Duurzaam wonen

Dat is goed geregeld: als jij de sleutel van je huis krijgt, is alles al compleet afgewerkt. Inclusief keuken, sanitair en zonnepanelen. Zelfs het tuinpad en je parkeerplaats zijn al aangelegd. Je kunt direct beginnen met genieten van je huis aan het water.
Meer informatie