Huis kopen in Groningen? Blauwestad.

Kies voor een kant-en-klare woning

Wil je wel je droomhuis bij het water, maar niet alles zelf bedenken en regelen? Kies dan voor een kant-en-klare projectwoning in Blauwestad. Heel bekend zijn de havenwoningen in Het Havenkwartier, maar ook in de andere woongebieden zijn er mooie projecten. Zo is het Havenkwartier-Midden nog volop in ontwikkeling, worden er bungalows gebouwd in De Wei en kun je Scandinavisch wonen op verschillende eilanden in Het Riet.

Aan te passen aan je eigen woonwensen

Ook al kies je voor een projectwoning, er is wel ruimte voor eigenheid. De meeste huizen zijn zo ontworpen dat je ze gemakkelijk kunt aanpassen naar jouw woonwensen. Denk bijvoorbeeld aan een extra verdieping, een bijgebouw of een carport. Maar je kunt ook kiezen uit verschillende typen woningen, van levensloopbestendige tussenwoningen tot royale vrijstaande woningen aan een aanlegsteiger. Een soms is er zelfs de mogelijkheid om een buurkavel in bruikleen te nemen, of om later meer grond bij te kopen.

De Singels

Waterrijk wonen in het hart van Blauwestad - Het Havenkwartier. De eerste fase bestaat uit 11 woningen met alle woningtypes (vrijstaand, half vrijstaand en levensloop geschikt). Allemaal in een karakteristieke jas met moderne en klassieke details met verschillende kenmerken van de Amsterdamse School architectuur.
Meer informatie

Nordic Living

Ga je voor kleurrijk en sfeervol op Lindholm of kies je voor het strakke design op Saltholm? Beide schiereilanden bieden je volop keuze en beloven je eindeloos woongenot. Helemaal Hygge, zoals ze het in Denemarken zo mooi noemen.
Meer informatie

Arsenaal:
Statig wonen in Het Havenkwartier

Dankzij de karakteristieke oud-Hollandse architectuur lijkt het hart van Blauwestad net een oud vissersdorpje. Aan de toegang van Het Havenkwartier verrijst het Arsenaal: een statig gebouw, met zowel riante gezinswoningen als comfortabele appartementen.
Meer informatie

Bungalows Kievit

Energiezuinig, vrijstaand en gelijkvloers wonen op het eiland Kievit. Tussen de kavels van het eerdere nieuwbouwproject De Lagune worden nu 6 luxueuze bungalows gebouwd, op de tussenliggende kavels. Alle kavels grenzen aan vaarwater dat direct in verbinding staat met het Oldambtmeer.
Meer informatie