Ruimte voor jouw ideeën.

Vanuit de lucht zie je de mooie natuurlijke vormen van deze wooneilanden goed. Hier is niks rechttoe, rechtaan. Als je door Het Riet wandelt of fietst, voel je die bijzondere sfeer ook door de smalle wegen, brede bermen, vele bruggen en rietkragen. Het Riet is een heerlijke plek om te wonen.

Het Riet is het woongebied van Blauwestad waar je de meeste vrijheid krijgt om te bouwen. Dat zie je terug in de diversiteit van de woningen die er nu al staan. Ze hebben wel één ding gemeen: ze hebben allemaal een moderne, natuurlijke uitstraling.

Je vindt de eilandengroep aan de oostkant van het Oldambtmeer. Elke kavel is direct verbonden met het water. Het Riet is dé plek voor jou als je al je woonideeën wilt waarmaken.

Bekijk op de interactieve kavelkaart welke kavels in Het Riet beschikbaar zijn.

Interactieve kavelkaart.

Op de interactieve kavelkaart vind je alle beschikbare kavels in Blauwestad. Je ziet in één oogopslag waar er nog ruimte is om jouw huis in Groningen te bouwen, inclusief oppervlakte en kavelprijs. Het overzicht wordt regelmatig bijgewerkt, als er een kavel verkocht is onder optie genomen.